Naamketting

Leg je persoonlijke stijl vast met een ketting of ketting met naamplaatjes - een trend die nooit uit de mode raakt.
338 items
Sorteren op
aantal inscripties
materiaal
prijs
shop voor
Bekeken 42 van 338

Ontdek een frisse kijk op een klassiek sieraad met onze eigentijdse ontwerpen zoals halskettingen met naamplaatjes, diverse lettertypes, chokers, zelfs een verschillende mogelijkheden voor talen en nog veel meer! Draag je gepersonaliseerde ketting met een naam, bijnaam of zelfs de naam van je partner. Leg je eigen persoonlijke stijl vast met de trend die nooit uit de mode zal raken.


Zijn naamkettingen in stijl of trendy?


Naamkettingen zijn tijdloze accessoires. Het zijn dagelijkse accessoires die nooit uit de mode raken. Maar het mooie is dat ze ook veelzijdig zijn, wat betekent dat ze verschillende modepersoonlijkheden kunnen uitstralen, van klassiek tot trendy. Onze collectie naamkettingen heeft stijlen die variëren van minimalistisch en elegant tot sierlijk en stoer. Maar dat ze naamkettingen heten, betekent niet dat je ze alleen met namen kunt aanpassen. Personaliseer ze ook met een slangwoord, voor een direct trendy gevoel.


Wat betekenen naamkettingen?


Als je een sieraad wilt waarmee je jezelf gemakkelijk kunt uitdrukken, dan is een naamketting perfect voor jou. Deze kettingen hebben namen of woorden als hangers, dus ze bieden een eenvoudige manier om de boodschap over te brengen via een sieraad. Het kan je naam, bijnaam of de naam van je partner zijn. Het kan ook een inspirerend woord zijn. En als je een gevoel van mysterie wilt, kun je de tekst ook in een vreemde taal zoals Arabisch of Chinees laten maken. Niets voelt persoonlijker dan een naamketting en het is een van de meest attente cadeaus ooit.

Deel je MYKA-momenten